Tempobet'e Git!

Tempobet Para Yatırma Ve Çekme

Tempobet Para Yatırma Ve Çekme

Tempobet sitesinde, finansal işlemler konusunda rahat, hızlı güvenli ve özgür bir şekilde hareket edebilirsiniz. Bu site para yatırma ve çekme işlemleri konusunda sizlere gereken desteği, limitler açısından, süreler açısından ve seçenekler açısından sağlayacaktır.

Tempobet Para Yatırma Yöntemleri

Hemen kullanabileceğiniz para yatırma yöntemleri ile başlayalım. Astropay ile para yatırma, papara ile para yatırma, havale ile para yatırma, EFT ile para yatırma, cepbank ile para yatırma, karekod ile para yatırma, jeton cüzdan ile para yatırma, paykwik ile para yatırma, jeton ödemeli kart ile para yatırma, bitcoin ile para yatırma seçenekleri kullanılmaktadır.

Tempobet En Düşük Yatırım Miktarları

Bu sistemler için belirlenmiş en az yatırım miktarları bulunmaktadır. Astropay için 40 Türk Lirası, papara için 150 Türk Lirası, banka transferi yani havale için 100 Türk Lirası, EFT için 100 Türk Lirası, cepbank için 100 Türk Lirası en düşük limit bulunduğu görülmektedir. Karekod için 50 Türk Lirası, jeton cüzdan için 10 Türk Lirası, paykwik için 20 Türk Lirası, jeton ön ödemeli kart için 35 Türk Lirası, bitcoin için 220 Türk Lirası limit bulunduğu, en düşük limit bulunduğu görülmektedir.

Tempobet Para Yatırma Süresi Nedir?

Peki para yatırma talimatı verdiğinizde, ne kadar sürede hesabınıza geçecektir? İşlem süresi incelendiğinde, sistemlere göre farklı uygulamaların olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Astropay ile para yatırma, papara ile para yatırma, jeton cüzdan ile para yatırma, paykwik ile para yatırma, jeton ön ödemeli kart ile para yatırma işlemleri hemen yani anında tamamlanmaktadır. Havale ile para yatırma, EFT ile para işlemlerinin tamamlanma süresinin maksimum 120 dakika olduğu görülecektir. Cepbank ile para yatırma ve bitcoin ile para yatırma seçeneklerinde geçecek maksimum süre, 60 dakika olacaktır. Karekod ile para yatırma işleminde geçecek sürenin ise, 5 dakika ile 15 dakika aralığında olduğu görülebilmektedir.

Tempobet Yatırılan Paradan Kesinti Yapar mı?

Hesabınıza para transferi işlemi yaptığınızda, site yani bu sitenin finansal departmanı tarafından yapılacak herhangi bir kesinti bulunmamaktadır. Özellik ile havale ve EFT gibi seçenekte paranın hesaba eksik geçtiğini söyleyen kullanıcıların bulunduğu dikkat çekmektedir. Şöyle bir örnek ile açıklayabiliriz. Bu yöntem ile hesabınıza 100 Türk Lirası yatırmaya karar verdiniz, banka hesabınıza 100 Türk Lirasından fazla para bulunmuyor, siz talimat verdiniz, tempobet sitesi hesabına bankadan para gönderildi, banka işlem masrafını bunun içerisinden keser, kalan miktarı örneğin 97 Türk Lirasını tempobet sitesi hesabına aktarır. Bu kesintinin tempobet sitesi ya da finansal departman ile bir ilgisi yoktur.

Tempobet Para Çekme Seçenekleri Nelerdir?

Hızlı, güvenli şekilde kullanabileceğiniz farklı ödeme yöntemlerinin bulunduğu görülecektir. Para yatırma seçeneklerini şu şekilde sıralayabiliriz. Banka havalesi ile para çekme, EFT ile para çekme, jeton cüzdan ile para çekme, astropay ile para çekme, paykwik ile para çekme, bitcoin ile para çekme, papara ile para çekme. Bu sistemlerin tamamını her gün, her saat kullanabilirsiniz.

Tempobet En Düşük Ödeme Miktarı Nedir?

Tabii ki standarda bağlanmış en az ödeme miktarı bulunmaktadır. Banka havalesi için 100 Türk Lirası, EFT için 100 Türk Lirası, jeton cüzdan için 20 Türk Lirası, astropay için 40 Türk Lirası, paykwik için 10 Türk Lirası, bitcoin için 2.000 Türk Lirası, papara için 100 Türk Lirası en düşük ödeme miktarı kullanılacaktır.

Tempobet Ödenen Paradan Kesinti Yapar mı?

Finansal departman bu konuda net davranmaktadır. Masraf şeklinde bir açıklama yapılmış ve ödemeler üzerinden ücret alınmayacağı net bir şekilde belirtilmiştir. 6 farklı ödeme yönteminden hangisini kullandığınızın önemi yoktur. Hiçbir ödemeden, hiçbir şekilde masraf alınmadığı dikkat çekmektedir.

Tempobet Ödeme Süresi Nedir?

Ne kadar sürede ödeme alacaksınız? Banka havalesi ya da EFT yönteminde 1 ila 3 iş günü, jeton cüzdan yönteminde ve astropay ile paykwik yönteminde, en fazla 15 dakika, bitcoin yönteminde maksimum 60 dakika, papara yönteminde maksimum 6 saat işlem süresi bulunmaktadır.

Tempobet Para Çekmede Belge Talep Eder mi?

Para çekme talimatı verme konusunda dikkat etmeniz gereken bir kural bulunmaktadır. İsminize ait olan banka hesaplarına para çekme talimatı verebilirsiniz. Bunun dışında akrabalık ilişkisi bulunsa dahi, hiçbir hesabı kullanamazsınız. Bu yüzden verilecek para çekme talimatında istenen herhangi bir belge bulunmamaktadır.

Tempobet Ödeme Gün Ve Saatleri

Kazandığınız paraları geri alma konusunda vereceğiniz para çekme talimatında belirli bir kısıtlama ile karşılaşmazsınız. İstediğimiz günde ve tabii ki istediğiniz saatte para çekme talimatı verebilirsiniz. Yalnızca tempobet sitesinin çalıştığı bankalardan farklı bir bankada hesabınız bulunuyor ise, bu durumda EFT seçeneğini kullanacaksınız. Türk bankacılık sistemi gereği tüm bankalarda, 7/24 EFT işleminin olmadığı görülebilmektedir. Bu gerçeğe istinaden, sadece bu sistemde hafta için yani mesai günlerinde ve mesai saatlerinde para çekme talimatı vereceksiniz. Diğer seçeneklerde havale, jeton, astropay, paykwik, kripto para yani bitcoin ve papara sisteminde 7 gün, 24 saat boyunca para çekme talimatı verebilirsiniz.