Tempobet'e Git!

Tempobet Nasıl Para Çekerim?

Tempobet Nasıl Para Çekerim?

Tempobet ile para kazandığınızda, paranızı istediğiniz bir yöntem ile çekme şansına sahip olabileceğiniz gibi, tempobet nasıl para çekerim? İfadesinde 7 gün, 24 saat boyunca para çekme talimatının verilmesi gibi bir uygulama bulunmaktadır. Sadece para yatırmanız ve kullanmanız, bir defa para kazanmanız ve bundan sonra para çekme talimatı vermeniz gerekecektir. Elbette hesabım, para çek bölümü ile ulaşacağınız para çekme talep formunu da doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız son derece önemlidir. Banka hesabınıza para çekme işlemini yapmak istiyor iseniz, adınıza ve soy adınıza kayıtlı olan hesapları kullanmak zorunda olduğunuzu unutmayın.

Tempobet Para Çekme Seçenekleri

Kullanabileceğiniz tempobet para çekme seçenekleri 7 farklı türden meydana getirilmiştir. Tamamını her gün ve tamamını her saat kullanabilirsiniz. Banka havalesi ile para çekme, EFT ile para çekme, jeton cüzdan ile para çekme, astropay ile para çekme, paykwik ile para çekme, kripto para ile para çekme ve papara ile para çekme seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bu seçeneklerin kullanılmasında mesai günleri ve mesai saatleri şeklinde, EFT dışındaki yöntemlerde bir sınırlama bulunmamaktadır. Sadece EFT seçeneğinde mesai günleri ve saatlerinde para çekme talimatı vereceksiniz. Diğer seçenekleri her gün, her saat kullanabilirsiniz.

Tempobet Minimum Ödeme Miktarı

Peki bahis yaptınız, oyun oynadınız ve para kazandınız. Para çekme talimatı vermek istiyorsunuz. Bu durumda geçerli olan tempobet minimum ödeme miktarı ne kadardır? Sistemler için hazırlanmış en düşük ödeme miktarı, finansal departman tarafından şu şekilde açıklanmıştır. Banka havalesi veya EFT için en az 100 Türk Lirası, jeton cüzdan için en az 20 Türk Lirası, paykwik içinde en az 10 Türk Lirası, astropay için en az 40 Türk Lirası, kripto para için en az 3.000 Türk Lirası, papara için en az 100 Türk Lirası.

Tempobet Ödemede Komisyon Talep Eder mi?

Sistem ve miktar, en düşük miktar bazında, tempobet nasıl para çekerim? Sorusunun karşılığını yazı içeriğinde görmüş durumda bulunmaktasınız. Peki tempobet ödemede komisyon talep eder mi? Para çekme seçenekleri bölümüne baktığınızda, masraf ifadesinin altında net bir şekilde ücretsiz ifadesinin kullanıldığı görülmektedir. Buradan hareket ile herhangi bir yöntemde site tarafından yani sitenin finansal departmanı tarafından alınacak komisyon bulunmamaktadır.